Nog t/m 24 sept - 30% korting op fotoboeken & foto-afdrukken! Bekijk hier de kortingscodes
Kruidvat
  • Houten menukaart maken
  • houten menukaart maken
  • houten menukaart maken
  • houten menukaart maken

Kerst houten menukaart

Maak nu een houten menukaart voor jouw diner met vrienden of familie. Met je eigen menukaart op hout heb je een leuk aandenken aan die ene feestdag of die gezellige verjaardag. Kies uit verschillende kant-en-klare thema's waarin je jouw menu zo kunt invullen, of ontwerp je menukaart helemaal zelf! Een houten menukaart wordt gemaakt van 3 millimeter dik hout. Het materiaal is stevig en duurzaam, waardoor je van de menukaart een blijvend aandenken maakt. De houten menukaart is verkrijgbaar in A4-formaat en wordt dubbelzijdig bedrukt.

Per stuk verkrijgbaar

Menukaart van écht hout

Optioneel: kaarthouder

Bestelling gratis afhalen in alle winkels!*

Vanaf 9. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Levering

Een houten menukaart maken

Maak een houten menukaart met hierop jouw eigen recepten! Een houten menukaart is leuk om aan je gasten te geven wanneer je ze uitnodigt voor een diner, voor bijvoorbeeld de feestdagen of wanneer je iets te vieren hebt. Daarnaast houden jij en je gasten na het diner er een leuk aandenken aan over.

In een paar klikken ontwerp je zelf je eigen houten menukaart. Kies uit verschillende kant-en-klare thema's waarin je jouw menu zo kunt invullen, of ontwerp je menukaart helemaal zelf!

Wat is een houten menukaart?

Een houten menukaart wordt gemaakt van 3 millimeter dik hout. Het mateeriaal is stevig en duurzaam, waardoor je van de menukaart een blijvend aandenken maakt. De houten menukaart is verkrijgbaar in A4-formaat.

Optioneel: houten kaarthouder. Een houten kaarthouder waarin je de menukaart in kunt schuiven. Hiermee kun je jouw menukaart op tafel neerzetten en eventueel later als aandenken een mooi plekje in de kast of in de vensterbank geven.

Hoe kun je een houten menukaart maken?

Een houten menukaart kun je gemakkelijk ontwerpen in de Online Editor van Kruidvat. Volg de onderstaande stappen en start direct met ontwerpen:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies uit verschillende kant-en-klare thema's, of start met een blanco ontwerp
  3. Vul je menu in en voeg eventueel nog afbeeldingen toe aan je menukaart
  4. Klaar met je ontwerp? Rond je bestelling af en je menukaart wordt direct gedrukt!

De levertijd van jouw Houten menukaart

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal2 werkdagen
Spoed1 werkdagen
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

*Het afhalen van bestellingen in een (dichtstbijzijnde) Kruidvat-winkel is afhankelijk van de gekozen producten en in sommige gevallen het formaat van het product.
Bij het afrekenen in de winkelwagen worden altijd de actuele/daadwerkelijke bezorg- en afhaalmethodes getoond.