20% korting op alle fotoproducten

Maak ’t persoonlijk met fotoboeken!

Welke soorten fotoboeken kan ik maken bij Kruidvat?

Ontwerp je eigen fotoboek bij Kruidvat. Kies uit een hardcover, softcover of eco fotoboek. Open de Online Editor en ga aan de slag met je eigen fotoboek. Voeg gemakkelijk foto’s toe en plaats teksten. Elk fotoboek kun je maken zoals jij het wilt!  Wij streven naar een goede kwaliteit voor een Kruidvat prijsje zoals je van ons gewent bent. Maak voordelig je eigen fotoboek en wij zorgen er voor dat je herinneringen voor altijd op papier staan. Fotoboeken bij Kruidvat zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen. Kies het formaat en de afwerking die bij jou past en maak zo het perfecte fotoboek bij Kruidvat. 

Hoe maak ik mijn fotoboek?

Bij Kruidvat is het mogelijk binnen een paar stappen gemakkelijk een fotoboek te maken voor elke gelegenheid. Volg de onderstaande stappen voor het maken van je eigen fotoboek:

  1. Kies het soort fotoboek dat bij jou past
  2. Kies een formaat
  3. Open de Online Editor en voeg jouw eigen foto's en teksten toe
  4. Tevreden met je fotoboek? Rond de bestelling af

Nadat je klaar bent met het maken van je fotoboek, gaan wij direct aan de slag!

Fotoboek maken voor elke gelegenheid

Wil je graag een klein fotoboekje maken of ben je juist op zoek naar een babyboekje? Bij Kruidvat is het mogelijk een pocketboekje te ontwerpen, maar ook een boekje welke speciaal is gemaakt voor babyboekjes. Of je nou na je vakantie de leukste foto's in een fotoboek wil vastleggen of als je juist op zoek bent naar een prachtig duurzaam fotoboek, bij ons ben je aan het juiste adres. Maak nu voordelig en snel je fotoboek bij Kruidvat.

Anderen kochten ook