Geniet van stapelkorting op alle fotoboeken en foto-afdrukken (10x15 cm) bij Kruidvat Merk
Kruidvat
  • Houten kaart set met foto
  • Houten kaart set maken

Houten kaarten (per set)

Ontwerp je eigen unieke set houten kaarten bij Kruidvat Merk! Deze originele alternatieven voor papieren kaarten zijn ideaal voor diverse gelegenheden. Kies uit standaard thema's of ontwerp ze zelf en ontvang een set van 4 identieke kaarten. Maak een stijlvolle boodschap bij Kruidvat Merk!

Per set van 4 kaarten

Verschillende formaten

Ook per stuk verkrijgbaar

Kant-en-klare thema's of eigen ontwerp

Bestelling gratis afhalen in alle winkels!*

Vanaf 21. 99

Nu maken

Meer informatie over:

Productinformatie

Productinformatie
Prijzen
Levering

Maak je eigen set houten kaarten

Ontwerp jouw eigen bijzondere houten kaarten met Kruidvat Merk, geschikt voor allerlei feestelijke momenten! Onze diverse thema's sluiten perfect aan bij verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om het vieren van een huwelijk, het verwelkomen van een nieuw leven, het delen van een verhuisaankondiging, of het uitnodigen van vrienden voor een speciaal feest, onze houten kaarten maken elke gelegenheid extra speciaal.

Zoals de naam het al zegt, de kaarten zijn gemaakt van hout. De kaarten set wordt gemaakt op 4 millimeter dik Berkenplex hout, een houtsoort dat vrijwel vrij is van noesten en een warme uitstraling heeft. Na het drukken van de kaart zal de houtstructuur nog zichtbaar zijn. Met de keuze tussen A6 en A5 formaat kun je de ideale afmeting kiezen om jouw boodschap te presenteren.

Hoe kan ik een set houten kaarten ontwerpen?

Een set houten kaarten ontwerp je gemakkelijk in de Online Editor van Kruidvat Merk. Je kunt zowel de voor als achterkant laten bedrukken. Volg de onderstaande stappen om in een paar klikken je eigen houten kaartenset te ontwerpen:

  1. Open de Online Editor
  2. Kies het formaat
  3. Voeg foto’s, teksten en cliparts toe 
  4. Tevreden? Ga door naar bestellen

Zodra je de bestelling hebt geplaatst, nemen wij je set houten kaarten direct in productie!

Snel de houten kaarten in huis

We doen ons best om jouw set houten kaarten zo snel mogelijk te bezorgen nadat je de bestelling hebt geplaatst. Plaats je bestelling voor 11:00 uur en het pakket met jouw set wordt binnen 2 werkdagen verzonden. Als je liever jouw bestelling ophaalt in het dichtstbijzijnde Kruidvat-filiaal, kies dan voor winkellevering. De verwachte leverdatum wordt dan bij het afrekenen aangegeven. Let wel op, de mogelijkheid van winkellevering hangt af van het formaat en de oplage van je bestelling.

Bestel je set houten kaarten vandaag nog bij Kruidvat Merk en deel jouw speciale momenten met een vleugje originaliteit!

Prijsoverzicht Houten kaarten (per set)

StaandPrijs Open/Sluit prijstabel
A6 Staand (set van 4)21,99 €*
A5 Staand (set van 4)31,99 €*
LiggendPrijs Open/Sluit prijstabel
A6 Liggend (set van 4)21,99 €*
A5 Liggend (set van 4)31,99 €*

* Alle hierboven getoonde prijzen zijn inclusief eventuele reguliere acties (m.u.v. kortingcodes). De getoonde prijzen zijn vanafprijzen. Eventuele verwerkings- en/of verzendkosten zijn exclusief.

De levertijd van jouw Houten kaarten (per set)

ProductietijdVerzonden binnen:
Normaal2 werkdagen
Spoed1 werkdagen
Gebaseerd op bestelling die geplaatst zijn vóór 11:00 uur

*Het afhalen van bestellingen in een (dichtstbijzijnde) Kruidvat-winkel is afhankelijk van de gekozen producten en in sommige gevallen het formaat van het product.
Bij het afrekenen in de winkelwagen worden altijd de actuele/daadwerkelijke bezorg- en afhaalmethodes getoond.