Profiteer van stapelkortingen op Kruidvat Merk fotoboeken en fotoafdrukken! Bekijk de acties
Maak een fotopuzzel van je eigen foto's!

Fotopuzzels

Is een van je vrienden een echte puzzelaar? Geef een uniek cadeau en maak van je eigen foto’s een fotopuzzel! Je kunt je foto’s gebruiken om een eigen fotopuzzel te maken of als collage aan de muur!

Gemakkelijk ontwerpen

Als fotopuzzel of wanddecoratie

Snelle levertijd

Fotopuzzel met eigen foto

Geef een uniek cadeau voor de echte puzzelfanaat! Verras je beste vriend of vriendin met een eigen fotopuzzel. Via de Online Editor van Kruidvat kun je gemakkelijk je eigen puzzel ontwerpen en laten afdrukken.

Je foto wordt haarscherp afgedrukt op stevig kartonnenmateriaal. Fotopuzzels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je een fotopuzzel maken voor beginners, maar ook voor de ervaren puzzelaars.

Een fotopuzzel is beschikbaar in de onderstaande varianten:

  • Fotopuzzel 252 stukjes
  • Fotopuzzel 315 stukjes
  • Fotopuzzel 1500 stukjes
     
Meer info
Fotopuzzel maken

Harten fotopuzzel

Verras je geliefde, beste vriend of vriendin of een familielid met een extra unieke fotopuzzel door deze in hartvorm af te laten drukken! Upload direct je eigen foto's in de Online Editor van Kruidvat en bestel je harten fotopuzzel al in een paar klikken!

De harten fotopuzzel wordt gemaakt van stevig karton. Hierdoor gaat je puzzel lang mee en kun je hier meerdere keren mee aan de slag!

De harten fotopuzzel heeft 63 stukjes en een formaat van 20 x 24,7 centimeter.

Meer info
Harten fotopuzzel maken

Kinderpuzzel met eigen foto

Een uniek cadeau voor de kleinste puzzelfanaten! Via de Online Editor van Kruidvat kun je gemakkelijk je eigen kinderpuzzel ontwerpen en laten afdrukken. Ontwerp je kinderpuzzel met een leuke foto van de kleine, het gezin of bijvoorbeeld jullie huisdier.

Een kinderpuzzel is gemaakt van hout en bestaat uit 9 puzzelstukjes.

Meer info
Houten puzzel maken

Puzzelstukjes aan de muur

Laat je foto afdrukken als puzzelstukjes voor aan de muur. Erg leuk voor bijvoorbeeld in de kinderkamer! Je foto wordt haarscherp gedrukt op 20x20 cm kunstof dat vervolgens wordt uitgesneden in een verschillende vormen puzzelstukjes. 

Puzzelstukjes voor aan de muur zijn verkrijgbaar per stuk of in setjes van 5. Daarnaast zijn de puzzelstukjes voorzien van handige muurplakkers waarmee je de foto gemakkelijk aan de muur kunt hangen zonder te boren.

Upload direct je foto’s in de Online Editor van Kruidvat en start direct met ontwerpen!

Meer info
Maak puzzelstukjes voor aan de muur!